O nama

 

Od svog osnivanja 1996. godine, OFFICE SHOES se pretvorio u međunarodni specijalizovani lanac multibrend prodavnica obuće sa više od 180 maloprodajnih objekata u raznim gradovina: Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije.

OFFICE SHOES prodavnice kao i Web Shop u svojoj ponudi imaju širok asortiman svetski poznatih brendova koji se neprestano dopunjuje.

U Srbiji OFFICE SHOES trenutno ima 27 maloprodajnih objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama, čime smo Vam omogućili lak pristup visoko kvalitetnoj obući. Naši maloprodajni objekti su uređeni u skladu sa najsavremenijim modnim standardima. Savremen i moderan koncept po kojem su uređene naše prodavnice doprinosi da veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, bude vidno izložen. Neprestano ulažemo u usavršavanje i obuku našeg tima i time smo omogućili da Vas u svakom maloprodajnom objektu ljubazno dočeka stručno u uslužno osoblje koje će Vam pomoći da sa lakoćom odaberete svoj omiljeni par obuće. Izaberite vrhunski kvalitet za sebe i najbliže.

Posetite nas u sledećim gradovima: Novi Beogard (U TC Ušće, TC Delta City, TC Mercator, Immo Outlet Centar), Beograd (Knez Mihailova, Stadion Shopping Centar, TC BiG, TC Ada Mall, TC Beo Shopping Centar, TC Belgrade Waterfront), Novi Sad (TC BiG, TC Promenada, Trg Slobode), Subotica (Korzo, TC Stop Shop), Niš (Obrenovićeva, Delta Planet), Kragujevac (BiG Fashion Kragujevac), Čačak (Kuželjeva), Sombor (Laze Kostića), Kruševac (Vidovdanska), Smederevo (Trg Slobode), Šabac (Roda Centar), Kraljevo (Trg Srpskih Ratnika), Zrenjanin (TC BiG Zrenjanin), Pančevo (BiG Pančevo).

Naša Web Shop stranica je sigurna i vrlo jednostavna za poručivanje. Sa lakoćom možete pronaći i poručiti svoj omiljeni par. Svi artikli poručeni na našoj Web Shop stranici se pre isporuke proveravaju, tek kada se izvrše sve sigurnosne provere proizvod se šalje na željenu adresu.

Vaša porudžbina je potpuno sigurna. Cenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Kupovina putem Office Shoes Web Shop stranice je potpuno bezbedna. Vašu porudžbinu možete platiti gotovinski prilikom preuzimanja ili platnim karticama u trenutku poručivanja.

S obzirom na to da cenimo naše klijente i želimo da im pružimo najviši kvalitet usluge, za artikle poručene putem Office Shoes Web Shop-a, dajemo pogodnost da pravo na odustanak ili zamenu iskoristite u roku od 21 (dvadesetjedan) dan od datuma prijema pošiljke, u odnosu na znatno kraći zakonski rok od 14 (četrnaest) dana. Izaberite svoj omiljeni par, uverite se u kvalitet usluge i brzinu isporuke i pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.

Dozvolite nam da Vam pokažemo zašto je OFFICE SHOES postao jedan od vodećih imena u zemlji kada je u pitanju Vaša obuća!

Pratite nas i na društvenim mrežama i budite u toku sa Office Shoes novostima i promocijama:

 

 Dostupni brendovi u našoj ponudi:

 

X