Karijera

Office Shoes je multinacionalna kompanija sa regionalnim sedištem u Srbiji koja se bavi maloprodajom i veleprodajom svetski poznatih brendova obuće kao što su: Lacoste, Cat, Vans, Palladium, Polo Ralph Lauren, Skechers, Gant, Timberland, Converse i drugi. Ima preko 50 svojih maloprodajnih mesta u regionu – Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija.

Matična kompanija na teritoriji EU ima preko 200 maloprodajnih objekata u 7 zemalja.


Jasan cilj kompanije je da kupcima obezbedi najkvaliteteniju ponudu obuće svetskih brendova uz najviši nivo usluge kroz dostupnost na najboljim shopping destinacijama i putem internet prodaje. Office Shoes zapošljava preko 400 radnika u svom maloprodajnom lancu i direkcijama na više lokacija u Subotici, Beogradu, Sarajevu i Podgorici.

Ofiice Shoes maloprodajni objekti se nalaze na najboljim lokacijama u sledećim gradovima Srbije: Novi Beogard (U TC Ušće, TC Delta City, TC Mercator, Immo Outlet Centar), Beograd (Knez Mihailova, Stadion Shopping Centar, TC BiG, TC Ada Mall, TC Beo Shopping Centar, TC Belgrade Waterfront), Novi Sad (TC BiG, TC Promenada, Trg Slobode), Subotica (Korzo, TC Stop Shop), Niš (Obrenovićeva, Delta Planet), Kragujevac (BiG Fashion Kragujevac), Čačak (Kuželjeva), Sombor (Laze Kostića), Kruševac (Vidovdanska), Smederevo (Trg Slobode), Šabac (Roda Centar), Kraljevo (Trg Srpskih Ratnika), Valjevo (Karađorđeva), Zrenjanin (TC BiG Zrenjanin), Pančevo (BiG Pančevo), Novi Pazar (Stevana Nemanje).

Unapređujući poslovanje u stalnoj smo potrazi za novim članovima tima.
Ukoliko ste sebi postavili visoke ciljeve u profesionalnoj karijeri,
kontaktirajte nas i uputite nam Vašu radnu biografiju,
a mi ćemo je razmotriti za slobodna radna mesta.

  

Vašu radnu biografiju nam pošaljite na elektronsku adresu
klikom na sledeći link:


pošaljite radnu biografiju

 *Klikom na link bićete preusmereni na program preko kojeg
šaljete elektronsku poštu, gde je potrebno da dodate u prilog
Vašu radnu biografiju. Naslov elektronske poruke će biti dodeljen
automatski i ne sme biti promenjen.
 

 

TRGOVAC U MALOPRODAJI

Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš,
Kraljevo, Subotica, Čačak

Uslovi:
     srednja stručna sprema
      poznavanje rada na računaru (Excel, Word, Outlook)
      osnovno znanje engleskog jezika
      radno iskustvo u struci je poželjno
      neophodna: komunikativnost, ljubaznost,
            odgovornost i sposobnost za timski rad

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo profesionalnog tima
pošaljite nam Vašu radnu biografiju na elektronsku adresu
klikom na link u prethodnom polju.

Ukoliko, u trenutku slanja radne biografije, postoji otvorena pozicija za zasnivanje radnog odnosa Office Shoes d.o.o će razmotriti Vašu prijavu i kontaktirati Vas.

 


Lične podatke koje nam pošaljete u radnoj biografiji obrađujemo na osnovu vašeg pristanka za obradu podataka o ličnosti uz prethodno obaveštavanje o svim bitnim aspektima obrade. Bitno je da znate da pristanak u bilo kom momentu i bez obrazloženja možete povući, što za posledicu ima prestanak dalje obrade. Podatke koje obrađujemo zavisi od podataka koje ste nam Vi dostavili u radnoj biografiji. Osnovne svrhe prikupljanja i obrade podataka jesu konkurisanje na poslove od strane kandidata i zaključenje ugovora o radu između Office Shoes d.o.o. i kandidata koji se prijavljuje. Imate pravo da od nas zahtevate pristup, ispravku ili brisanje podataka o ličnosti, odnosno imate pravo na ograničenje obrade, pravo na prigovor, kao i prava na prenosivost podataka, pravo na opoziv pristanka u bilo koje vreme. Imate pravo da podnese pritužbu Povereniku.
Vaše podatke o ličnosti koje ste nam dostavili u radnoj biografiji čuvamo na sledeći način:
1. Ako ste radnu biografiju poslali za Aktuelne oglase za radna mesta to znači da ste nam radnu biografiju uputili u toku otvorenog konkursa, a u tom slučaju se radne biografije čuvaju dok traje raspisan konkurs, a nakon završetka konkursa, najkasnije u roku od 30 dana od datuma završetka konkursa, Vaša radna biografija će biti obrisana.
2. Ako ste radnu biografiju poslali na elektronsku adresu posao@officeshoes.rs, Vaša radna biografija će se čuvati 30 dana od datuma prijema, a nakon toga će biti obrisana.
Vaša prava možete da ostvarite slanjem zahteva na sledeću e-mail adresu posao@officeshoes.rs
Na Vaš zahtev odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema zahteva.
Pristup podacima koje ste nam poslali u radnoj biografiji mogu da imaju:
• Zaposleni u Office Shoes-u, samo u meri u kojoj je to neophodno za potrebe obrade.
• Izuzetno, podaci o ličnosti se mogu dostavljati i nadležnim državnim organima
• Bilo kojem drugom primaocu kada je razumno neophodno, npr. u slučaju opasnosti po život.

Započnite u Office Shoes d.o.o. karijeru i postanite deo profesionalnog tima.


 

 

 

 

X