Šta je Promo kod

 

Promo Kod je niz slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine, do visine naznačene na Promo Kod-u.
Kupac ostvaruje pravo na Promo Kod u okviru određenih ponuda ali ga je takođe moguće dobiti i na osnovu prethodnih kupovina.
U momentu izdavanja Promo Kod-a Office Shoes d.o.o. će doneti odluku o vrednosti Promo Kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promo Kod biti izdat i vremenskom važenju Promo Kod-a.
Vrednost Promo Kod-a je izražena u vidu procentualnog popusta.
Promo Kod se ne odnosi na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Kod-a možete ostvariti prilikom kupovine putem Web Shop-a.
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo Kod-a se može ostvariti i u maloprodajnim objektima samo ukoliko je naglašeno u okviru određenih ponuda.
O svim instrukcijama vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promo Kod-a Office Shoes d.o.o., u momentu izdavanja Promo Kod-a, obaveštava kupce putem Office Shoes Web Shop stranice.
Korišćenje Promo Kod-a prilikom poručivanja na Office Shoes Web Shop stranci je veoma jednostavno. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dole navedene insrukcije:
Na Office Shoes Web Shop stranici www.officeshoes.rs odaberite željeni artikal i dodajte ga u korpu.
Ukoliko imate važeći Promo Kod potrebno je da štiklirate kvadratić: Imam Promo Kod, potom će Vam se otvoriti novo polje: "Promotivni kod" u koje je potrebno da unesete Vaš Promo Kod.
Klikom na dugme "PRIMENI", nakon pravilno unetih podataka, i ukoliko je Vaš kod validan, popust na osnovu Promo Kod-a se automatski uračunava kod artikla koji su obuhvaćeni datom ponudom i jasno je prikazan u korpi.
U slučaju unosa netačnih podataka, odnosno ukoliko Vaš kod nije važeći, na Office Shoes Web Shop stranici će Vam biti prikazano obaveštenje u vidu teksta: "Pogrešan Promo Kod! Proverite da li ste pravilno uneli Promo Kod i da li je isti moguće primeniti na ovu kupovinu" i popust Vam neće biti obračunat.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć molimo Vas kontaktirajte našu Web Shop službu prodaje putem e-mail-a na: webshop@officeshoes.rs ili na tel. 024.415.60.90 (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva).
Nakon pravilno unetog Promo Kod-a je potrebno da kliknete na dugme “PORUČI IZ KORPE”, Klikom na dugme "PORUČI IZ KORPE", prikazaće Vam se završni korak gde je potrebno da unesete Vaše podatke.
Prilikom sastavljanja porudžbine, potrebno je da popunite dole nevedene podatke kako bi Office Shoes mogao da realizuje Vašu porudžbinu :

1.Ime i prezime
2.E-mail i kontakt telefon
3.Mesto i poštanski broj
4.Ulicu i broj

Takođe je potrebno da potvrdite da ste se upoznali sa Office Shoes Uslovima kupovine i isporuke i Office Shoes Polisom privatnosti, te da ste sa istima saglasni.
Nakon klika na dugme "ZAVRŠI-POTVRDI PORUDŽBINU" dobićete automatsku e-mail potvrdu sledeće sadržine:
''Vaša porudžbina je uspešno kreirana i prosleđena službi Web Shop prodaje. Nakon utvrđivanja dostupnosti artikla, poslaćemo Vam obaveštenje o statusu porudžbine na ovu e-mail adresu. Proverite sadržaj porudžbine i tačnost podataka dole u tekstu."

Dobru i sigurnu kupovinu Vam želi Office Shoes d.o.o.

X