ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Da li moram da se registrujem da bih mogao da naručim?
Da biste izvršili porudžbinu na našem sajtu ne morate biti registrovani.

Da li može da se izvrši porudžbina putem e-maila ili telefona?
Poručivanje možete izvršiti na Office Shoes Web Shop-u, putema mail-a na adresu webshop@officeshoes.rs ili nas možete kontaktirati na broj: 024.415.60.90 (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva). Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 08:00 - 16:00 h.

Na koji način mogu da izvršim plaćanje poručenog artikla?
- Plaćanje kupljenih artikala je moguće gotovinski
- Porudžbinu možete platiti u trenutku kupovine na Web Shop-u platnim karticama: Visa, Visa Electron, MasterCard ,Maestro ili DinaCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta kroz sisteme Banka Intesa i Unicredit Bank

Kada mogu biti siguran da sam uspešno kreirao porudžbinu i da je isporuka u toku?
Nakon klika na dugme Završi porudžbinu dobićete automatsku e-mail potvrdu sledeće sadržine:
''Vaša porudžbina je uspešno kreirana i prosleđena službi Web Shop prodaje. Nakon utvrđivanja dostupnosti artikla, poslaćemo Vam obaveštenje o statusu porudžbine na ovu e-mail adresu. Proverite sadržaj porudžbine i tačnost podataka dole u tekstu."

Napravio sam porudžbinu na Office Shoes Web Shop-u ali nisam dobio nikakvu potvrdu, kako mogu da se informišem o statusu pošiljke?
U slučaju da niste uneli Vašu e-mail adresu da biste proverili status Vaše porudžbine možete nas kontaktirati putem mail-a na: webshop@officeshoes.rs ili putem telefona: 024/415.60.90. (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva). Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 08:00 - 16:00 h.

Kako da odaberem odgovarajuću veličinu?
U cilju da što lakše utvrdite odgovarajuću veličinu obuće za koju ste se opredelili,na Web Shop-u možete pronaći tabele sa informacijama o dužini unutrašnjeg gazišta koje je predviđeno proizvođačkom specifikacijom. U navedenim merama može doći do odstupanja.

Koje je vreme isporuke naručenog artikla?
Isporuka artikala poručenih putem Web Shop-a se vrši isključvo na teritoriji Republike Srbije.
Poručeni proizvodi putem Office Shoes Web Shop-a će Vam biti isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 5 (pet) radnih dana od momenta potvrde dostupnosti artikla.
Zbog povećanog broja porudžbina tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do 7 (sedam) radnih dana od momenta potvrde dostupnosti artikla.

Da li mogu zameniti proizvod ako mi se ne sviđa ili je veličina pogrešna?
Ukoliko ste primili pošiljku i iz bilo kog razloga želite da odustanete od zaključenja ugovora, za artikle poručene putem Office Shoes Web Shop-a, Vam dajemo pogodnost da to pravo iskoristite u roku od 21 (dvadesetjedan) dan od datuma prijema pošiljke, u odnosu na znatno kraći rok, od 14 (četrnaest) dana, regulisan Zakonom o zaštiti potrošača.
Kako bi dobili potrebne instrukcije potrebno je da kontaktirate Office Shoes Web Shop službu putem e-maila na: webshop@officeshoes.rs ili telefonom na 024/415.60.90 (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva).

Ko snosi troškove zamene ili odustanka od naručenog proizvoda?
U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povrata robe.

X