Office Shoes Loyalty Kartica

Loyalty

Uslov za dobijanje Office Shoes "Loyalty Card" kartice je da se ostvari kupovina u nekom od naših maloprodjnih objekata ili web shop-u kao i da se ispuni PRISTUPNICA tačnim podacima.

 

Više pročitajte dole:

Koje pogodnosti dobijate kao korisnik OFFICE SHOES „Loyalty Card" kartice?
- Najmanje 5%  popusta
- Uvek ćete prvi saznati za nove kolekcije ili nastupajuće akcije i sniženja
- Specijalni popusti

Kako da dobijete Office Shoes „Loyalty Card" karticu?
Office Shoes d.o.o, Subotica, izdaje Office Shoes „Loyalty Card" kartice koje ostaju u njegovom vlasništvu. Office Shoes zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja, kao i da promeni ili u potpunosti ukine elemente „Loyalty Card" programa.

Korisnik Office Shoes „Loyalty Card" kartice može da postane svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja ispuni Office Shoes „Loyalty Card" pristupnicu verodostojnim podacima.

Office Shoes „Loyalty Card" kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik.

Office Shoes „Loyalty Card"
karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

Uslov za učlanjenje u Office Shoes „Loyalty Card" program je da se ostvari kupovina u u nekoj od dole navedenih Office Shoes radnji, Vans shop  kao i preko web shopa www.officeshoes.rs.

Prvih 5% popusta kupac stiče kupovinom nekog od artikala koji su obuhvaćeni Loyalty Card popustom. 

U slučaju kupovine preko web shopa, kupcu će pre završetka kupovine biti ponuđena mogućnost da stekne Office Shoes ''Loyalty Card'' karticu. Ukoliko kupac prihvati ponudu, te želi da postane član Office Shoes ''Loyalty Card'' programa, neophodno je da popuni pristupnicu. Ukoliko je kupac pravo da stekne Office Shoes ''Loyalty card'' karticu ostvario kupovinom artikla koji je obuhvaćen Loyalty Card programom, prvih 5% popusta kupcu će biti obračunato prilikom slanja robe, i prvi put će bit iskazan na fakturi koju kupac dobija kada primi robu. U suprotnom, popust po osnovu Office Shoes Loyalty Kartice biće obračunat prilikom neke od narednih kupovina, odnosno prilikom kupovine artikla koji je obuhvaćen  Loyalty Card programom.Skala sa bodovima na osnovu koje se utvrđuje visina popusta:
U zavisnosti od sakupljenih bodova prema modelu 1 evro* = 1 bod (za plaćanje gotovinom) član Office Shoes „Loyalty Card" programa ostvaruje prelazak u viši razred. Time ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka prve godine članstva kao i pravo da to bude najmanji popust istog razreda za sledeću godinu članstva.

 

OSTVARENI BODOVI RAZRED POPUST
Do 150 0 5%
151-250 1 6%
251-400 2 7%
401-550 3 8%
551-700 4 9%
701-800 5 10%
801 i više 6 15%

 

Office Shoes zadržava pravo izmene tabele bodova na osnovu koje se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni na internet adresi www.officeshoes.rs/loyalty

Svi ostvareni bodovi sabiraju se do kraja obračunskog razdoblja koji traje godinu dana od trenutka učlanjenja. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sledeće razdoblje (novih godinu dana) u visini popusta određenog za razred u koji se plasirao na osnovu bodova prikupljenih iz prethodne godine i tako za svako novo obračunsko razdoblje, odnosno po isteku svakih godinu dana.

Član u obračunskom razdoblju može kupovinom sticati nove bodove i prelaziti u više platne razrede i na taj način obezbediti veći početni popust za sledeće razdoblje. Međutim, ukoliko član ne ostvari kupovinu u određenom iznosu, te ne prikupi dovoljan broj bodova u jednom obračunskom razdoblju (u jednoj godini), vraća se u odgovarajući razred prema broju bodova koje je u tom obračunskom periodu prikupio, a koji predstavlja početni popust za sledeće razdoblje (za narednu godinu).

PRIMER ZA POPUST: Ukoliko ste u 2013. godini ukupno sakupili 660 bodova i stekli popust od 9%, u 2014. godini ćete takođe kupovati sa popustom od 9%, ili većim ukoliko vaša kupovina premaši 660 bodova. U 2015. ćete kupovati sa popustom koji ste stekli ukupnom potrošnjom u 2014 godini itd. Najveći mogući popust koji korisnik Office Shoes '' Loyalty Card'' kartice može ostvariti je 15%.

Navedeni popusti se mogu ostvariti na artikle koji su obuhvaćeni Loyalty Card popustom, odnosno čija cena nije umanjena ili je umanjena najviše do 20%. U odnosu na artikle čija je cena umanjena  od 20% i više korisnik Loyalty Card kartice ne ostvaruje pravo na popust po osnovu iste, ali ostvaruje pravo na sticanje bodova.

 

Uslovi realizacije:

Korisnici Loyalty Card kartice za kupovinu artikala koji su sniženi 20% I više, ne ostvaruju pravo na popust po osnovu Loyalty Card kartice, ali ostvaruju pravo na sticanje bodova u skladu sa gore navedenim pravilnikom.

 

 Ukoliko u određenom periodu ili u odnosu na određenu kategoriju kupaca, Loyalty Card popust bude obuhvatao celokupan Office Shoes asortiman, to će biti izričito navedeno.  

Kupovina koju je član obavio u toku jednog dana biće evidentirana u sistemu sledećeg dana, najkasnije u roku od 24 časa. To znači da ukoliko je član u jednom danu obavio kupovinu i na osnovu nje stekao pravo da pređe u viši razred, sa većim popustom, to će biti moguće tek narednog dana, u roku od 24 časa.

Gde da proverite broj svojih bodova?
Proveru broja bodova i dostignutog nivoa član može proveriti u svakom od dole navedenih Office Shoes, Vans Shop maloprodajnih objekata ili na internet adresi loyalty.officeshoes.rs.  Potrebno je da znate email adresu napisanu u pristupnici kao i broj kartice.

Član može koristiti karticu i prilikom internet kupovine na našem sajtu www.officeshoes.rs, tako što će pored broja loyalty kartice uneti i email adresu koja odgovara podacima, tj. broju kartice. Popust će automatski biti obračunat, a bodovi na kartici će biti dodati nakon potvrde isporuke naručenih artikala.

Sve informacije vezano za loyalty program, pristupnice, pravilnik, uputstva kako da ostvarite dodatne bodove nalaze se na internet adresi www.officeshoes.rs/loyalty
Potpisivanjem pristupnice osoba postaje korisnik Office Shoes ''Loyalty Card'' kartice i član Office Shoes ''Loyalty Card'' programa i tako postaje saglasan sa svim uslovima i pristaje da prima promotivne i informativne Office Shoes materijale i poruke.

Šta ukoliko izgubite OFFICE SHOES „Loyalty Card" karticu?

U slučaju gubitka ili krađe Office Shoes „Loyalty Card" kartice korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi na broj telefona: 024/622314

Korisniku će se dodeliti nova kartica na koju će biti prebačen svi do tada ostvareni bodovi. Korisnik je dužan da pismeno prijavi svaku promenu ličnih podataka.

Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korišćenje moguće je ostvariti isključivo u dole navedenim Office Shoes i VANS prodajnim objektima na teritoriji Srbije kao i prilikom kupovine preko web shopa www.officeshoes.rs

Beograd - Ušće Shopping Center, Bulevar Mihajla Pupina br.4; Delta City, Jurija Gagarina 16; Mercator Centar Beograd, Bulevar Umetnosti 4; Immo Outlet Centar, Gandijeva 2;  Knez Mihailova 1-3; Stadion Shopping Center, Zaplanjska 32;Aviv Park Zvezdara, Živka Davidovića 86; Aviv Park Zemun, Auto put Novi Sad 124-126; Office Shoes Shoppi Borča, Zrenjaninski put bb; Knez Mihailova br.19-Vans Shop; BIG Fashion Park, Višnjička 84; Novi Sad - Trg Slobode 2; Mercator Centar Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 102; BIG Shopping Center;  Pančevo -Aviv Park, Miloša Obrenovića 12; Subotica - Korzo 4; Shoppi,Segedinski put 88; Niš - Mercator Centar Niš, Vizajntijski Bulevar 1; Obrenovićeva 11; Kragujevac-Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 6, Save Kovačevića 48 a; Šoping Centar Kragujevac Plaza, Bulevar kraljice Marije 56; Čačak - Kuželjeva 7; Sombor - Laze Kostića 1A; Kruševac Mirka Tomića 14; Smederevo - Trg republike 3; Šabac - Roda Centar Šabac, Jovana Cvijića 1a; Kraljevo - Trg srpskih ratnika 1; Valjevo - Karađorđeva 100/a.; Zrenjanin – Aviv Park, Bagljas Zapad 5