Novi Beograd

Beograd

Novi Sad

Subotica

Niš

Kragujevac

Čačak

Sombor

Kruševac

Smederevo

Šabac

Kraljevo

Valjevo

Zrenjanin

Pančevo

Novi Pazar

Office Shoes - Delta City

Office Shoes Delta Beograd

Kako i priliči jednom od vodećih lanaca multibrand prodavnica obuće na ovim prostorima naša firma "OFFICE SHOES" je krajem 2007 god. otvorila svoju radnju i u jednom od najvećih šoping centara na Balkanu, DELTA CITY, ul.Jurija Gagarina 16, Novi Beograd.

Nalazimo se u prizemlju ovog tržnog centra, a radno vreme prodavnice je od 10-22h svakog dana.  Kao i u svakoj našoj radnji, i kod nas možete naći veliki izbor različitih, svetskih poznatih brendova (Skechers, Cat®, Kitten, Kickers, Palladium, Vans, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Timberland, Converse, Hunter,  Napapirji, Gant, Lumberjack ...).

Panama Jack i Geox jesenji i zimski modeli noviteti su u našem prodajnom programu koje ne treba posebno predstavljati, a sve sa ciljem da zadovoljimo vašu potrebu za kvalitetnom obućom svake sezone.

Upravo tako, veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, omogućio nam je da se u jakoj konkurenciji koju sa sobom nosi veliki šoping centar, kakav je i Delta City, za vrlo kratko vreme postanemo vodeći prodavac obuće u tržnom centru.

Atraktivan i u isto vreme izuzetno jednostavan enterijer prodavnice koji doprinosi da obuća u njoj bude vidno izložena, upotpunjuje sliku koju o sebi stvaramo dugi niz godina.

Uvek ljubazno i nasmejano osoblje će Vam u svakom trenutku pomoci u izboru obuće, a u želji da nas posetite i uverite se u sve gore navedeno srdačan pozdrav Vam zeli

Vaš OFFICE SHOES BEOGRAD DELTA CITY

Office Shoes Delta Beograd

.

Jurija Gagarina 16 (prizemlje)
11000 Beograd


e-mail: off.delta@officeshoes.rs
tel: +381112203703

Radno vreme:
Radnim danima: 10-22
Subotom: 10-22
Nedeljom: 10-22 


Прикажи већу мапу

X