Novi Beograd

Beograd

Novi Sad

Subotica

Niš

Kragujevac

Čačak

Sombor

Kruševac

Smederevo

Šabac

Kraljevo

Valjevo

Zrenjanin

Pančevo

Novi Pazar

Office Shoes - Roda Centar

OFFICE SHOES NIŠ MERKATOR
 
Na novoj lokaciji u Nišu, naselje Duvanište, otvoren je još jedan OFFICE SHOES maloprodajni objekat, u novoizgrađenom tržnom centru RODA, koji se nalazi na adresi Vizantijski Bulevar broj 1.

Office shoes maloprodajni objekat u Tržnom Centru RODA Niš otvoren je radnim danima, subotom i nedeljom.

Pored poznatih brendova kao što su Skechers, Cat®, Vans, Kickers, Blink, Palladium, Tommy Hilfinger, Converse, Kitten i mnogi drugi koji su već odavno postali deo vaše svakodnevnice, sada kao pravo osveženje možete pronaći i novi brend: Geox

NIŠ Merkator Centar  Office shoes radnja Roda centar

Poznati brendovi, na stotine različitih modela, raznovrsnost boja, učiniće da u svakom trenutku možete pronaći cipele, patike ili drugu vrstu muške, ženske ili dečije obuće za vas ili vama dragu osobu, bez bojazni da možete pogrešiti.

Merkator Centar Niš Vizantijski Bulevar 1  Office shoes Nis

Ako Vam trebaju sportske patike, vodootporne cipele i čizme, baletanke, mary jane, svetleće cipele ili patike, čizme, fitness obuća, moderne papuče, udobne sandale... ljubazno osoblje OFFICE SHOES-a će Vam pomoći u odabiru i sigurni smo da ćete biti prezadovoljni modelima, udobnošću i istrajnošću kao i kvalitetom naše, pardon, vaše obuće.

Dođiite, posetite nas!

Vaš OFFICE SHOES

   

 

Vizantijski Bulevar br.1
18000 Niš


e-mail: off.nismercator@officeshoes.rs
tel: +38118204048

Radno vreme:
Radnim danima: 09-22
Subotom: 09-22
Nedeljom: 09-22 

Прикажи већу мапу