Novi Beograd

Beograd

Novi Sad

Subotica

Niš

Kragujevac

Čačak

Sombor

Kruševac

Smederevo

Šabac

Kraljevo

Valjevo

Zrenjanin

Pančevo

Mercator Centar

   
 

Na novoj lokaciji u Nišu, naselje Duvanište, otvoren je još jedan OFFICE SHOES maloprodajni objekat, u novoizgrađenom tržnom centru MERKATOR, koji se nalazi na adresi Vizantijski Bulevar broj 1.

Office shoes maloprodajni objekat u Tržnom Centru Mercator otvoren je radnim danima, subotom i nedeljom.

Pored poznatih brendova kao što su Skechers, Cat®, Vans, Kickers, Blink, Palladium, Tommy Hilfinger, Converse, Kitten i mnogi drugi koji su već odavno postali deo vaše svakodnevnice, sada kao pravo osveženje možete pronaći i novi brend: Geox

Poznati brendovi, na stotine različitih modela, raznovrsnost boja, učiniće da u svakom trenutku možete pronaći cipele, patike ili drugu vrstu muške, ženske ili dečije obuće za vas ili vama dragu osobu, bez bojazni da možete pogrešiti.

Ako Vam trebaju sportske patike, vodootporne cipele i čizme, baletanke, mary jane, svetleće cipele ili patike, čizme, fitness obuća, moderne papuče, udobne sandale ... ljubazno osoblje OFFICE SHOES-a će Vam pomoći u odabiru i sigurni smo da ćete biti prezadovoljni modelima, udobnošću i istrajnošću kao i kvalitetom naše, pardon, vaše obuće.

Dođiite, posetite nas!

Vaš OFFICE SHOES

   

 

Office Shoes Mercator Centar Niš
Vizajntijski Bulevar br.1
18000 Niš

e-mail:off.nismercator@officeshoes.rs
tel: +381 (0)18.204.048


Radno vreme:
Radnim danima: 09-22
Subotom: 09-22
Nedeljom: 09-22
 

Прикажи већу мапу