Ponovo Dr. Martens u Office shoes ponudi

Dr. Martens se ove jeseni  vratio  u Office Shoes prodajne objekte.

On je veliki i poznati brend, koja iza sebe ima tradiciju dužu i bogatiju od bilo kog drugog brenda obuće na svetu.

Prvi par "martinki" se našao u prodaji  aprila 1960. godine. Nemački lekar Klaus Martins je ovaj par cipela zamislio kao ortopedske, dopunjene jednim vazdušnim jastučićem i prvobitno su bile zamišljene kao radna obuća, ali je taj model kasnije redizajniran u nešto moderniju verziju, koja je oduševila široku klijentelu 70-tih i 80-tih godina. Svetsku slavu su stekle zahvaljujući svojim neočekivanim promoterima - rok-zvezdama šezdesetih, punk supkulturi sedamdesetih i britanskom popu devedesetih.

Pod brendom Dr. Martens se danas proda oko pet miliona pari obuće na godišnjem nivou. Glavna tržišta "martinki" su američko i evropsko, gdje kompanija ostvaruje po polovinu godišnjih prihoda.

Budući da se trudimo da izlazimo u susret našim vernim kupcima, za ovu sezonu smo pripremili odlične modele ovog poznatog brenda kako bi zadovoljili potrebu ljubitelja ovog brenda.

 Povratak Martinke u novoj Office shoes Srbija kolekciji za jesen zimu 2017

Za pregled svih modela I cena posetite naš Web Shop klikom na link Dr Martens gde uvek možete pronaći najveći izbor modela i veličina iz celokupne Office Shoes ponude.

Za sve Online narudžbe isporuka je besplatna a u slučaju da obuća ne odgovara vršimo zamenu kao i povrat sredstava.

X