NOVI BREND U NAŠOJ PONUDI!

TOMS - brand humanitarnog karaktera
TOMS One For One

 

Ova jednostavna i  skromna ideja koja se dogodila sasvim slučajno izrasla je u globalni pokret koji je osigurao više od 50 miliona pari obuće za siromašnu decu od 2006.godine.

 

Sve je počelo putovanjem osnivača kompanije, Blake Mycoskiea putujući po  Argentini, svedočio je strašnom prizoru siromašne dece koja odrastaju bez obuće. U želji da pomogne, ponudio je vrlo revolucionarno I jednostavno rešenje  na pitanje  kako stvoriti profitni posao koji je održiv, a koji se ne oslanja na donacije. Njegova vizija se ubrzo pretvorila u jednostvan projekt koji je  pružio snažne temlje za osnivanje kompanije TOMS.

Ideja se temelji  na prodaji cipela s ciljem da se od prodaje jednog para, izrađuje novi par i daje deci koja žive u siromaštvu i zemljama koje su u razvoju.

 

Osim obuće koja se pokazala kao jedan od  najvećih humanitarnih projekata za decu, TOMS je u sklopu istog projekta prodajom naočara, kafe I torbi osigurao i obnovio vid preko 360,000 slabovidnih ljudi, osigurao je preko 250,000 zaliha pitke vode, od trenutka pokretanja 2014. I osnovana je  misiju koja pomaže u obuci polaznika za dadilje I koja distribuira sav potreban pribor za novorođenčad.

 

Toms cipele  koje su  must have i ove sezone, osim što lepo  izgledaju svakako su i humanitarnog karaktera. Gde god se nalazili i u kojoj god zemlji nabavite jedan par, novi par se izrađuje i daje siromašnoj djeci.

Celu priču možete pratiti i na njihovoj stranici i bolje se upoznati sa ovom fantastičnom kompanijom  www.toms.com


 


X