G-Star RAW - Novi brend u Office Shoes ponudi

 

G-Star RAW je holandska dizajnerska kuća, koja je osnovana 1989. godine u Amsterdamu. Od početka poslovanja, fokus G-Star-a je uvek bio samo jedan, a to je proizvod. Zahvaljujući pristupu "samo proizvod" G-Star je pionir u mnogim stvarima spajanjem visokog umeća šivenja sa streetstyle stilom nastaje novi sektor džinsa a svoju široku popularnost stiče koristeći netretirani teksas kao materijal i arhitekturalne i 3D elemente u modnoj industriji.

Ubrzo je G-Star u svoju ponudu uvrstio liniju obuće i druge odevne predmete, a ujedno i prepoznao značaj očuvanja životne sredine, što postaje jedna od glavnih filozofija ovog brenda -proizvodnja koja će doprineti održivoj budućnosti bez pravljenja kompromisa kada je u pitanju kvalitet, komfor i dizajn.

Tako nastaje "The Raw" održivi program G-Star-a koji koristi organski pamuk sa smanjenim nivoom veštačkih dodataka. posle više od 20 godina poslovanja i uvođenja inovacija, G-Star kompanija nastavlja da pomera granice, izazivajući svoje dizajnere da istražuju nove materijale, stilove i krojeve, ali uvek držeći na umu "samo proizvod".

Proverite sve dostupne modele brenda G-Star RAW u našoj ponudi.

Posetite našu Web Shop stranicu ili naše maloprodajne objekte i odaberite najbolje za sebe i najmilije.


Vaš,
Office Shoes

 

 


X